ضیافت دهم وبلاگهای معماری ـ 2
یادداشت ویژه
ضیافت دهم وبلاگهای معماری ـ 2
Special Note
The 10th Virtual Forum of Architectural Blogs - 2
در پی انتشار اولین یادداشت مربوط به ضیافت دهم، پیشنهادی از سوی بهرام هوشیار یوسفی، مبنی بر بینالمللیشدن ضیافت، مطرح شده است که در نوع خود پیشنهاد جالبتوجه و قابل تأملی است و در صورت اجراییشدن، میتواند به تحولی در روند برگزاری ضیافتها منجر شود:
«پیشنهاد میکنم برای اولین بار این ضیافت با ارائه شرح ماوقع به زبان انگلیسی و با اعمال ماهیت دو زبانه به آن، از وبلاگنویسان انگلیسینویس هم دعوت به شرکت کند و چه بسا این فتحبابی باشد برای آشنایی آنها با ما و شاید بعضی ایرانیها هم با دو زبان متنشان را ارائه کنند.»
با توجه به اینکه شکلگیری و تحول روند ضیافت وبلاگهای معماری تاکنون بر اساس خواست و مشارکت جمعی صورت گرفته است، درخواست من از کلیه دوستان وبلاگنویس این است که نظرات خود را درباره این پیشنهاد و قابلیت تحقق آن، مطرح کنند تا در صورت وجود اجماع بر روی انجام این کار، در ادامه به ساختار مناسبی برای اجرای آن بیاندیشیم و مقدمات لازم را فراهم آوریم. همچنین تا پیش از آغاز رسمی ضیافت دهم، همچنان از کلیه پیشنهادات و انتقادات سازنده درباره ساختار برگزاری ضیافتها استقبال میشود.
کمال یوسفپور عزیز، سلام. خوشحالم که میزبانی ضیافت دهم را پذیرفتی، چون معتقدم هر رویداد مرتبط با پدیدهی وبلاگنویسی معماری، به کمال یوسفپور برای موفقیت و بهبود احتیاج دارد. اما در مورد پیشنهاد بهرام هوشیار یوسفی: به نظرم پیشنهاد طرح شده به نوعی وظیفهی جدیدی را برای میزبانی ضیافتها تعریف میکند، و الزاماً اجباری بر انگلیسی نوشتن میهمانان به آنها تحمیل نمیکند. پس برای بررسی قابلیت تحقق این طرح – حداقل در مقطع ضیافت دهم – فکر کنم شما یگانه کسی هستید که قادر به سبک سنگین کردن موضوع هستید که آیا برای شرح ماوقع نویسی، طرح موضوع به زبان انگلیسی و احیاناً انعکاس این رویداد در سایتهای مرتبط غیرفارسی، آمادگی دارید یا خیر. تنها نگرانی من این است که در پیشبرد این طرح دست تنها بمانید چون به هر صورت انجام این کار با صرف تلاش و انرژی فراوانی همراه خواهد بود. در صورتی که تصمیم بر عملی شدن چنین طرحی گرفته شود، بهتر آن خواهد بود که پایگاه مستقلی صرفاً به زبان انگلیسی برای انعکاس این رویداد تأسیس شود، چون وبلاگهای ما با حجم فراوان مطالبی که به زبان فارسی در آنها قرار داده میشود، بیشر برای مخاطبان غیرایرانی دافعه
ادامه در صورتی که تصمیم بر عملی شدن چنین طرحی گرفته شود، بهتر آن خواهد بود که پایگاه مستقلی صرفاً به زبان انگلیسی برای انعکاس این رویداد تأسیس شود، چون وبلاگهای ما با حجم فراوان مطالبی که به زبان فارسی در آنها قرار داده میشود، بیشر برای مخاطبان غیرایرانی دافعه ایجاد خواهند کرد. بعلاوه در این پایگاه مستقل میتوان بسته به صلاحدید هر میزبان صرفاً به ارائهی گزارشی بسنده کرد یا مطالب انگلیسی میهمانان را نیز انتشار داد. آرشیو نشدن ضیافتهای برگزار شده در قالب پیکرهای واحد خطری است که موجودیت این پدیده را در آینده تهدید میکند، چندان که خود شما در نگاهی که به پیشینیه این رویداد انداختهاید، از حافظه برای ثبت موضوعات و میزبانان ضیافتهای نهگانه کمک گرفتهاید. راهاندازی این پایگاه انگلیسی زبان – علاوه بر معرفی ما به خارج – میتواند این کمبود را هم برطرف کند ولی به طور یقین به یک مسئول ثابت برای بهروز نگه داشتن آن احتیاج خواهد بود که با میزبان هر دوره همکاری نماید.
سلامم اقا اگر از جناب یوسفی خبر دارید ما رو بیخبر نذارین! چه اتفاقی افتاه دلمون پوسید این چند وقته ![گریه][گریه]
من هم با نظر نصیر زرین پناه موافق هستم - البته قبلا یه پایگاه این کارو می کرد البته به فارسی : http://awzm2.persiangig.ir/mizbanan.htm این کار مانند ایجاد یک دبیرخانه دایمی است که باعث هماهنگی بیشتر میان وبلاگ نویسان در دنیای مجازی می باشد.
دوست عزیز! از این که میزبان ضیافت دهم هستید خوشحالم. چند وقتیه که از فضای ضیافتها دور بوده ام، بنابراین نظر دوستان دیگر حتما راهگشاتر خواهد بود. همه حرف ها و مسائل رو نصیرجان خوب بیان کرده. مطمئنم که همت و پشتکار شما و حمایت دوستان می تونه موانع رو از بین ببره. برایتان آرزوی موفقیت دارم. شیرازی
مساله ای که در ضیافتهای قبلی تا حدودی لنگ میزد جمع بندی و نتیجه گیری بود. دوم یک جور مباحثه و صحبت متقابل که نمیدونم امکانش هست یا نه ولی این لوگوی ضیافت دهم یک میز مباحثه است و در این ضیافتهای ما جای این مساله خالی است یعنی برای نظرات خود موافق و مخالفی نمیبینیم و هر کس به تنهایی به قاضی رفته است. شاید هم ساختار اجازه نمیدهد ولی من بخش نظرات سایر دوستان را هم که دیدم غالبا خیلی حول و حوش مساله نمیگشت.
من با دبیرخانه دائمی زیاد موافق نیستم مگر اینکه ساختار ضیافت به نوعی تغییر کند و فکر میکنم هنوز برای اینکار ... چون وبلاگ نویسی یک کار گاه به گاه هستش و دیدیم که غالب بچه ها دقیقه نود یه متنی مینویسند. و دوم ضیافت یک جور مهمانی است و نیازمند میزبان و فک کنم روز اول از ضیافت افلاطون گرفته شده رو همین حساب تعریف میزبان دائمی برای ضیافتها نیازمند تامل بیشتری است.
از شما دوست عزیز دعوت می کنم از عکسهای منتخب بزرگترین بازار سر پوشیده ی دنیا دیدن کنید. با تشکر
سلام و خسته نباشید . من معتقدم که ابتدا بایستی به یک جمع بندی هر چند مختصر در مورد برگزاری ضیافتها و عملکرد و نتایج آن و . . . تا کنون به صورت جمعی دست پیدا کنیم ، تا بعد در مورد اینکه آیا این ضیافتها قابلیت پیشنهاد موضوع مطرح شده را دارند یا خیر بررسی شود ، اما مجموعاً گرچه طرح این موضوع شاید کمکی به خود این ضیافتها نیز بنماید ولی به نظر من فعلاً ضیافتهای معماری به کیفیت حداقلی دست نیافته است ، که توان اجرای این موضوع را نیز داشته باشد . باتشکر از آقای یوسف پور و با پوزش فراوان .
با عرض سلام و تبریک به شما که به حق میزبان شایسته ای برای ضیافت خواهید بود. پیشنهاد آقای یوسفی به عنوان کسی که تا به حال شرکت نکردن ولی حتما پیگیر قضیه بودن جالب و تا حدی بلند پروازانه هستش. البته این رو هم قبول دارم که ایشون حرفی رو بی دلیل نمی گن و انسانی با ذکاوت هستن. این کار نتایج خوبی هم می تونه داشته باشه که نمیشه اینو کتمان کرد و ضیافت هم از حالت معمول متفاوت تر و شاید جذاب تر بشه. اگر به روند ضیافت یک تا 9 نگاه کنیم با سیر نزولی مواجهیم که این خودش جای بحث داره. فعلا همین تا بعد...